U bent hier : Startpagina | amerika | New England

Amerika - New England

New England is de geboorteplaats van Amerika en is rijk aan historie, culturele attracties, fascinerende steden, pittoreske dorpjes, en outdoor activiteiten.

Ontdek de witte zandstranden, vuurtorens, prachtige kleurenpracht tijdens de Indian Summer, uitgestrekte meren, de prachtige uitzichten op de bergen en de geweldige restaurants met heerlijke seafood chowder (een soort dikke soep), kreeft, en bosbessen taart. In New England, zul je een schat aan gevarieerde reiservaringen vinden. Ontdek waarom bezoekers naar New Engeland terugkeren, keer op keer.
New England biedt verschillende mogelijkheden in de 4 seizoenen. In de zomer zijn de vele stranden populair voor een bezoek of wordt een whale watch tour gedaan. De herfst brengt een kleurrijk spektakel, welbekend als de Indian Summer. In de winter worden de skiŽrs en snowboarders hartelijk verwelkomd. De lente is een tijd om rond te reizen. Hotels, pensions, resorts, vakantiewoningen en bed & breakfasts zijn er in overvloed.

De regio New England bestaat uit 6 staten; Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont, allen met zijn eigen attracties en bezienswaardigheden en allen zeer de moeite van een bezoek waard.

Quincy market Boston Massachusetts
Quincy market Boston Massachusetts
Quincy market Boston Massachusetts
Bal Harbor Acadia National Park Maine
De beroemde Maine kreeften
Wellfleet haven Cape Cod Massachusetts
Kaart New England Amerika
Main Court House
Lifeguard House Cape Cod Massachusetts
Vuurtoren Portland Maine New England
Burkeville The Berkshires
Burkeville The Berkshires
Burkeville The Berkshires
Haven New London Connecticut New England
Burlington baai Vermont New England