Free WIFI
Zoover Awards 2013
U bent hier : Startpagina | Over GoMotorbiking

 Over GoMotorbiking

Welkom in de wereld van GoMotorbiking.GoMotorbiking is een nieuw label onder de paraplu van Aireka, Amerika specialist uit Amsterdam,  met het label GoAmerika door Zoover in 2013 uitgeroepen door tot beste specialistische touroperator van Nederland.
Met een team van doorgewinterde reisspecialisten en vooral ook specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van Motorreizen, kunnen wij u goed adviseren op basis van deze ervaring. Wij spreken de taal van de motorrijder.

Aireka is lid van het ANVR en SGR, en werkt uitsluitend met betrouwbare partners.
Naast de VS en Canada, bieden wij in 2013 ook motorreizen aan in Europa, Brazilie en Costa Rica. 

Wij vertegenwoordigen o.a. EagleRider, Amerika’s toonaangevende motorverhuurder. Op onze website vindt u een impressie van ons onbegrensde aanbod aan reismogelijkheden, vanaf ruim 50 verhuurlocaties in Amerika en Canada. Samen met u stellen we graag uw ideale motorreis samen. Op maat. Met begeleiding of zonder. In een groep of individueel.      In combinatie met accommodaties of uitsluitend de vlucht en de motorverhuur. Maar altijd op basis van onze ervaring, die we graag met u delen. Ons motto: niets moet, alles mag. Uw droom is onze missie.
Safe travels!

Team Gomotorbiking

"Dat gevoel hè, dat je de hemel kunt aanraken. Dat je hart wijd opengaat voor al dat moois om je heen. Jij en je motor, nietig in dat grootse landschap. Dat ultieme gevoel, dat tref je alleen in Amerika. Dus weet waar je aan begint, want motorrijden zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Maar ik gun het iedereen"

"Het is puur, het is extreem, het is bevrijdend. Kop in de wind, de zonsondergang in je ogen,  zeezout op je lippen. Nergens weet je zo dat je leeft als op de highways en byways van Amerika. De elementen, de vergezichten, de onvergetelijke ontmoetingen. Nog nooit kwamen we zonder een verhaal thuis"

Waarom GoMotorbiking?:

- Personeel met jarenlange ervaring in de reisbranche.
- Pakketreis als geheel bij 1 touroperator valt onder ANVR/SGR dekking. Losse elementen niet.
- Altijd de voordeligste tarieven.
- Veel passie voor en kennis van Motorrondreizen. Al het personeel heeft er veel gereisd.
- Uitgebreide informatie pakketten, waaronder bestemmingsinformatie, wegenkaarten e.d. en bij sommige rondreizen een gratis handboek in het Nederlands.
- Vaak een gratis extra zoals bijvoorbeeld een Hollywood Bike Tour of een Alcatraz Tour.
- Zeer goede telefonische bereikbaarheid
- Alles is mogelijk bij GoMotorbiking; vaste motor rondreizen, fly & drives of reizen op maat. We maken alle offertes conform uw wensen en eisen.
- Mogelijkheid tot persoonlijk reisadvies op 1 van onze kantoren.

Maakt u wel eerst een afspraak?